Versjonslogg webshop 1.1 - September 2023

Endret Mon, 16 Oct 2023 ved 10:23 AM

Betaling:

• Rettet feil der kunde lykkes med å legge ordre uten å ha registrert adresse (NetAxept/NetsEasy)
  • Rettet feil der utsjekking krevde valg av betalingsmetode selv om betalingsmetode var forhåndsavhuket
  • Rettet feil ved utregning av frakt i nettbutikken dersom flytende fraktpriser ble benyttet (beregnet på vekt og volum)
  • Rettet feil knyttet til Riverty som betalingsmetode (NetsEasy)

Webshop Innstillinger:

• Rettet feil der lagerstatus ikke ble vist på varer uten varianter, dersom priser var gjemt for gjestebruker.
  • Endret måten menyen i nettbutikken sparer på cache. Denne oppdaterer seg nå ved innlogging/utlogging.

Ønskeliste/favoritter:

• Rettet feil der favoritter ikke viste varer korrekt i Design+

Rabatter/priser:

• Rettet feil der rabattkoder satt på varegruppenivå ikke virket dersom man var logget inn
  • Rettet feil som gjorde at man ikke kunne legge flere rabattkoder på samme varegruppe

Vare:

• Rettet feil der bildekarusellen på varekort unngår første bilde ved navigering frem og tilbake

Deling:

• Endret på måten sider fra nettbutikken forhåndsvises når man deler i sosiale medier.

Skjema:

• (NY!) Lagt til mulighet for avhengigheter i skjema-funksjonen. Man kan nå sette opp et skjema med felter som avhenger av ulike valg.

Ordre:

• Rettet feil der ordrehistorikken ikke ble vist dersom man logget inn som en kontaktperson av et firma.
  • Rettet feil der tidsstempling på bekreftelse av ordreblokk viste feil tid

Design+:

• Optimalisert måten artikkelgrupper og varegrupper blir vist på små enheter.

Kunde:

• Optimalisert funksjonalitet vedr. brukerinnlogging som kontaktperson av et firma.

Annet:

• Optimalisert visning av footer inne på Min Side (Standard design)