Google Tag Manager

Endret Thu, 15 Jun 2023 ved 03:25 PM

Din Google Tag Manager konto kan kobles mot din Quick3 webside ved å legge til nøkkelkoden i webshop innstillinger.
Merk at kontoen må opprettes i Google, og det er der man administrerer og benytter seg av verktøyet.

Fra hovedmenyen går du til "Webshop - Innstillinger".

Under innstillingene for Google Tags/Analytics legger du til den unike ID-koden som du finner inne på din Google Tag Manager konto.

Husk å klikke på "Lagre" øverst i høyre hjørne når koden er lagt inn.

Din Quick3 webside vil nå være knyttet til din Google Tag Manager konto.

Nyttige lenker:

Hvordan koble nettside til Google Analytics?

Hvordan koble nettbutikken til Google Merchant?