Favoritter i nettbutikken

Endret Tue, 30 May 2023 ved 02:09 PM

Om man ønsker at kunder i nettbutikken skal kunne lagre favoritt-varer, kan dette aktiveres i webshop-innstillinger.

Ved å huke av for at man skal vise ønskeliste i webshop, tillater man at kundene som handler i nettbutikken kan legge til varer som favoritter.

Når denne innstillingen er huket av vil det dukke opp et symbol øverst til høyre i nettbutikken, ved siden av "logg inn". Der vil alle varer kunden har merket som favoritt legge seg.

(klikk på bildet for å gjøre det større)

På hver vare vil det være et matchende symbol som kunden kan klikke på.

Merk! Denne har ingen annen funksjon enn at varene legger seg som favoritter, og varene kan ikke automatisk legge seg over i handlekurven fra favoritt-listen.