Periodiske rutiner: Perioder / periodeavslutning

Endret Mon, 23 Sep 2019 ved 09:12 AM

Rutinen for periodeavslutning er tilgjengelig fra rutinen Periodiske rutiner.  Du kommer til aktuelt år med periodeoversikten som viser status for hver periode.

Marker den perioden du skal administrere, og klikk på menyen.  (1-2)

Du har tilgang til følgende funksjoner:

• Åpne – Åpner en stengt bunt.  Må oppgi kommentar.

• Åpne for periodisering - Periodiseringsfunksjonalitet er ikke implementert enda, men dette er da statusen for å angi år/perioder som skal brukes til periodiseringer.

• Lås for postering - Midlertidig status når det eksiterer en årsavslutningsbunt på et år som ikke er godkjent enda. Ikke mulig å postere mot året så lenge denne er satt.

• Steng - Ikke mulig å postere mot år/periode som har denne status. I tillegg må alle perioder ha denne statusen for at du skal kunne få gjennomført årsavslutning på et år.