ESigning via QuickSign

Endret Thu, 25 May 2023 ved 07:52 AM

ESigning lar deg sende dokumenter til en sikker signeringsløsning fra alle filutforskere i Quick3. Ta kontakt for å aktivere modulen i din Quick3-pakke.

Opprette Sak

Oppretting av sak kan gjøres på to forskjellige måter:

1.

I en hvilken som helst filutforsker har du muligheten til å velge en eller flere filer, for så å trykke "Send til ESigning" i menyen.

Du blir da møtt av hoved-dialogen for oppretting av saker, mer om den under neste punkt.

2.

I salgsbilder (tilbud/ordre/plukkliste/faktura) kan man, i menyen, trykke på utskrift og velge den rapporten du ønsker signert.

Ved valg av rapport vil det åpnes en ny fane som forhåndsviser rapporten. (Merk at hurtigutskrift må være skrudd av for at denne fanen skal åpnes). Her kan man så velge signeringsmåte for dokumentet:

Velg så "Send til signering (ESigning)" (Merk at hvis klienten ikke har tilgang til webshop vil selve signeringsknappen funke på samme måte)

Dialog for oppretting av sak

Her kan man sette navn på saken, skrive en valgfri beskrivende tekst og legge til parter som enten skal signere eller stå på kopi. Fristen vil alltid bli satt en uke fram i tid, men kan justeres etter behov. De valgbare signeringstypene vil bestemme hvilke signeringsmåter partene har å velge mellom når de skal signere dokumentet.

Parter

Hvis saken blir opprettet fra et salg vil kunden som står på salget være lagt til automatisk. Det samme gjelder hvis man står på en kunde eller en leverandør. Eier vil benyttes hvis man oppretter via individ bildet.

+ Knappen vil legge til en blank linje som ikke har noe tilknytning til kunde/leverandør etc i Quick3 som kan fylles inn manuelt, mens gjennom menyen kan man legge til følgende:

Etter valg av kunde/leverandør vil man få en ekstra dialog for å velge kontaktperson, hvor man også har mulighet til å velge flere kontaktpersoner av gangen.

Etter oppretting

Når en sak er opprettet vil den bli lagt til i underfanen "ESigning saker" i bildet "Mine oppgaver":

Har kan man lett få oversikt over saker som man har opprettet, samt sende påminnelser til parter i en sak via menyen. Sakene her vil automatisk bli oppdatert med farger basert på status på de enkelte partene, samt at man vil få en varsling i både Quick3 og i Quick3 Mobil appen. Grønn strek i en part indikerer at vedkommende har signert, mens rød strek indikerer avslag.

Når en sak har blitt signert av alle parter vil saken bli ansett som fullført, og kvittering på signeringen vil bli lagt i filutforskeren der saken ble opprettet. Hvis saken ble opprettet fra en forhåndsvisning av en rapport vil kvitteringen bli lagt i filutforskeren som hører til rapport-kilden.

Merk at hvis det er flere dokumenter som signeres samtidig så vil kvitteringen samle alle i ett dokument.

Signere på mobil enhet

Man kan sende et dokument til signering på en mobil enhet. Dokumentet sendes da til en signeringskø som kan åpnes på for eksempel en smarttelefon eller et nettbrett.

For å åpne signeringskøen på den mobile enheten skriver du inn "esigningqueue" bak URL'en til din Quick3 klient. For eksempel: https://q3.quick.no/KSDemo/esigningqueue. Gå til denne lenkeadressen på din mobile enhet og logge inn. Alle dokumenter som er sendt til signering med touch vil ligge her, klare til signering.

NB! Tjenesten er forbundet med tranaksjonskostnader. Du kan se priser her.

Les mer om signering via Quick3 webshop her.