Berike varer med tekst og bilde

Endret Thu, 25 May 2023 ved 03:51 PM

I varekortet i Quick3 kan du berike selve varen med bilde(r) og tekst for å gi kunden relevant informasjon om varen i nettbutikken.

Legge til varetekst

For å legge til varetekst går du inn i "web-tekster"-fanen på varekortet. Der trykker du på + tegnet for å lage en ny rad. I den tomme, nye raden klikker du deg først inn under type. Typen definerer hva slags tekst du vil fremvise på varen. De to teksttypene som er vanligst å bruke er "kort beskrivelse" og "web beskrivelse".

Kort beskrivelse

Kort beskrivelse vises både på varegruppenivå og varenivå, og er gjerne en liten setning som sier noe om varen. Denne kommer som et tillegg til varenavnet. På bildene under ser du hvordan kort beskrivelse blir fremvist på varegruppenivå og varenivå.

På varegruppenivå:

(klikk på bildet for å gjøre det større)

På selve varen:

(klikk på bildet for å gjøre det større)

Web beskrivelse

I web beskrivelsen til en vare kan du fylle inn all informasjonen du ønsker, og er synlig på selve varen. I Quick3 kan du formatere teksten med overskrifter, lister osv. for å få det som du vil.

Web beskrivelse ser slik ut på varekortet i nettbutikken:

(klikk på bildet for å gjøre det større)

Legge til bilde(r)

Du kan legge til ett eller flere bilder på varene dine alt etter hva du ønsker. Du legger til bilder ved å gå på filutforsker-fanen på den aktuelle varen. Der kan du dra og slippe bilde(ne) du ønsker å legge til. Det er viktig å huke av for at bilde(ne) skal være web-aktive for at de skal være synlige i nettbutikken. Om du har lagt til flere bilder og ønskes at disse skal vises i en bestemt rekkefølge, legger du på tall i prioriteringsboksen. (Merk at i Quick3 kommer 0 før 1 i prioritering)

(klikk på bildet for å gjøre det større)

Nyttige lenker

Berike varegruppe med tekst og bilde

Hvordan gjøre en vare tilgjengelig på nett?