1. Kunder kan opprette seg selv for bestillinger (eller logge inn hvis de er kunde fra før)
  2. Glemt passord kan sendes kunden når ber om det.
  3. Nettbutikken støtter både private (B2C) og firmakunder (B2B)
  4. Anonym innlogging er på oppgavelista, ikke tilgjengelig pr. i dag.
  5. Betalingsløsning støtter Klarna Checkout, Netaxept og betal i butikk ( Klikk og Hent) når vedkommende henter varen(e), evt. betale via faktura.
  6. Ordrebekreftelse sendes automatisk til kunden etter reservering eller betaling (basert på nettbutikkeiers oppsett)
  7. Nettbutikk kan koples mot EDI-Post.no  eller Consignor slik at kunden får pris på forsendelse med en rekke speditører direkte i handlekurven (eller velge å hente selv i butikk).
  8. Støtter fri frakt over en viss sum (dette styres fra Quick3)
  9. Kunden kan få tilgang til CSS-oppsettet og gjøre mye selv ift. farger og fonter etc.
  10. Støtter filtrering av varer basert på merke/modell (dette er noen kunden selv setter opp i Q3-klienten)
  11. Varer kan vises som varianter (f.eks skostørrelser) og lagerbeholdning kan vises etter forskjellige oppsett (f.eks. antall på lager,  på lager eller ei, bestillingsvare etc.)
  12. Varer kan presenteres i utvalg via menyer eller bare settes søkbare.
  13. Man kan sette opp kampanjer etc. med til-fra dato og da dukker produktene opp i webshop med fremhevet rabatt,
  14. All tekst og bilder tilknyttet varenummer, varegrupper eller generell tekst lages i et word-liknende grensesnitt inne i Quick3-klienten.
  15.  «Min side» for kunder med ordrehistorikk etc,.