Quick3 Nettbutikk - generell info

Endret Wed, 24 May 2023 ved 01:57 PM

Med Quick3 sin kompromissløse nettbutikk blir produktene dine tilgjengelig på nett med noen få tastetrykk.

Legg til bilder og beskrivelser direkte i vareregistret ditt i Quick3, og du er klar for å publisere. Med all funksjonaliteten du forventer av en moderne nettbutikk.

Innebygget CMS

Nettbutikken har også innebygget CMS løsning for presentasjon av annen type innhold enn varer. Ved hjelp av artikler kan du bygge opp et arkiv med informasjonssider som består av tekst, bilder, videoer og annet innhold.

Modell søk

Med modellregistret som er innebygget i Quick3, hvis du har åpnet for verksted- eller kapitalvaresalg, kan du opprette koblinger mellom deler og bil- og motorsykkelmodeller. Legg til modellsøk-modulen i nettbutikken og du får et perfekt verktøy for å selge deler og utstyr. Kundene vil finne nøyaktig de delene som passer til sitt kjøretøy. Dermed reduseres behovet for retur og bytte av varer - som er en stor kostnad for alle som driver med nettsalg.

Verkstedweb

Gi dine kunder tilgang til full servicehistorikk på sine kjøretøy, direkte på websiden.

Kapitalvaresalg

Det har aldri vært enklere å publisere biler, motorsykler, båter og andre kapitalvarer på websiden. Alt fullt integrert. Legg til bilder og beskrivelser direkte i Quick3 og publiser. Senere vil denne funksjonen også åpne for automatisk publisering på finn.no.

Her er noen av argumentene for å velge Quick3 webshop:

1. Kunder kan opprette seg selv for bestillinger (eller logge inn hvis de er kunde fra før)
  2. Glemt passord kan sendes kunden når ber om det
  3. Nettbutikken støtter både private- (B2C) og firmakunder (B2B)
  4. Vi har støtte for en rekke betalingsløsninger (eks. Klarna, Vipps, NetsEasy), hvor mange er innloggingsfrie for kundene. Dette sikrer en smidig handel. Det er også støtte for "klikk og hent", samt betaling via faktura.
  5. Ordrebekreftelse sendes automatisk til kunden etter reservering eller betaling (basert på nettbutikkeiers oppsett)
  6. Nettbutikk kan koples mot EDI-Post.no eller Consignor slik at kunden får pris på forsendelse med en rekke speditører direkte i handlekurven (eller velge å hente selv i butikk)
  7. Støtter fri frakt over en viss sum (dette styres fra Quick3)
  8. Kunden kan få tilgang til CSS-oppsettet og gjøre mye selv ift. farger og fonter etc. (kontakt support for tilgang)
  9. Støtter filtrering av varer basert på merke/modell (dette er noen kunden selv setter opp i Q3-klienten)
  10. Varer kan vises som varianter (f.eks skostørrelser) og lagerbeholdning kan vises etter forskjellige oppsett (f.eks. antall på lager, på lager eller ei, bestillingsvare etc.)
  11. Varer kan presenteres i utvalg via menyer eller bare settes søkbare.
  12. Man kan sette opp kampanjer etc. med til-fra dato og da dukker produktene opp i webshop med fremhevet rabatt,
  13. All tekst og bilder tilknyttet varenummer, varegrupper eller generell tekst lages i et word-liknende grensesnitt inne i Quick3-klienten.
  14.  «Min side» for kunder med ordrehistorikk etc,.
  15. Varer kan settes opp med alternative varer, tilleggsvarer eller andre varekoblinger som er synlig på varekortet i webshop
  16. Bilder kan rullere i karuseller
  17. Støtte for flere språk/valutaer
  18. Mulighet for å koble siden mot eksempelvis Google Analytics og Tag Manager
  19. Støtte for å håndtere flere nettbutikker i samme Quick3 klient

Ta kontakt med kundeservice for en uforpliktende prat og mer informasjon om Quick3 webshop.