Effektivitetsrapport

Endret Wed, 26 Oct 2022 ved 01:19 PM

Siden Quick3 har fleksibilitet til å håndtere tidsregistrering og fakturering av timer på flere ulike måter må effektivitetsrapporter tilpasses etter hvordan systemet brukes hos hver enkelt kunde.

Kunder har ulike behov for hvor detaljert man ønsker å følge opp dette.  Fleksibiliteten i Quick3 ivaretar de varierende behovene – men det betyr samtidig at man må tilpasse disse rapportene individuelt.

Man må derfor ta hensyn til parameter som:

• Om man har separate varenummer for hver mekaniker eller om man bruker felles varenummer
  • Om det skal tas hensyn til om flere mekanikere jobber på samme jobb, og hvordan man ønsker å fordele denne tiden mellom mekanikere ved måling av effektivitet
  • Om, og hvordan man ønsker å håndtere eventuelle jobber som er åpne på tvers av en rapporteringsperiode (for eksempel en jobb som påbegynnes i en måned, men fullføres og faktureres senere)
  • Hvordan man ønsker å forholde seg til ordre som blir liggende ufakturert over lengre perioder

Under gjennomgang av behov med hver enkelt kunde finner man ofte også at det kan være nødvendig å optimalisere rutiner for stempling og ordrehåndtering.  Dette vil være nødvendig for eksempel hvis man avdekker at forventningene til detaljnivåer i rapporter er høyere enn detaljnivået man stempler.

Oppsett av dette starter derfor med et møte der man ser på behov og muligheter.  Og så velger man veien videre ut fra dette.

Send en mail til support@quick.no hvis dette er av interesse, så setter vi dere i kontakt med rette konsulent her hos oss.