Attestering - Med Q3Mobile

Endret Tue, 13 Jun 2023 ved 10:31 AM

Attestering ligger som et eget valg i Q3Mobile Appen, som leder deg direkte til din egen kø med bilag.

Klikk på bilagslinjen for å få opp detaljene (1).

Her kan du legge til kommentar eller attestere ved å klikke på Godkjenn eller Forkast.

Under fanen Filer (2) vises vedlegg som følger med.  Klikk på filnavnet for å åpne.  Du kan også enkelt legge til flere vedlegg med pluss knappen. Velg da mellom filer fra mobilen, eller ta et bilde med mobilen 'her og nå' og legge til direkte.

Etter attestering klikker du tilbakepilen for å komme tilbake til attesteringsoversikten, og du er klar for neste.

Hvis listen ikke oppfriskes automatisk klikker du på søkeknappen.

Status for bilagene oppdateres umiddelbart under Bilagsregistrering slik at den som håndterer bilagene kan bekrefte de for bokføring.

Det kommer også løsning for at påminnelse sendes som push melding til mobil appen hvis attestering ikke er utført.  På den måten kan man godkjenne fakturaer med tommelen uansett hvor man er i verden.