Versjonslogg 3.1.0

Endret Thu, 05 Sep 2019 ved 11:42 AM

Generelt

• Kraftig forbedret ytelse. Dette vil være gjennomgående for hele systemet grunnet ny databasemotor.
  • Rettet en feil som gjorde det umulig å legge til snarveier om brukermenyen er tom + flere forbedringer rundt brukermenyen

Filarkiv

• Rettet en feil hvor filer som lå i mapper i filbanken ikke dukket opp der de skulle.

Kalender

• Det er nå mulig å kopiere og flytte avtaler via høyreklikk-menyen.
  • Det er nå mulig å opprette en ordre med en kunde på via høyreklikk-menyen.
  • Tidslinje Dag vil nå utvide visningen om det finnes avtaler utenfor tidsintervallet på samme dag.
  • Tidslinje Uke og Måned vil nå ta hensyn til innstillingene for når dagen begynner og slutter. Det vil si at en avtale som går fra 8-16, vil nå oppta hele bredden for en dag i Tidslinje Uke og Måned om Innstillinger for start og slutt på dagen er angitt til 8 og 16. Merk at dette vil kunne overstyres av “Strekk visning av avtaler i Uke-tidslinjen”.

Kasse

• Kasser kan nå kobles til en Arbeidsstasjon for å automatisk velge riktig kasse om brukeren har tilgang til flere kasser.

Lageroversikt

• Forbedret søk
  • Kun noder som treffer søket vises
  • Søk vil filtreres på valgte noder, hvis en eller flere noder er valgt

Maler

• Lagt til mulighet for å sette en epostmal som standard (per type).

Merke/Modellregister

• Lagt til en fane som viser hvilke individer som er knyttet til valgt modell.
  • Modeller kan nå slås sammen

Ordre

• Kraftig forbedret ytelse ved åpning av større ordre med mange linjer og blokker.

Varesøk

• Kraftig forbedret ytelse i alle varesøk som tar hensyn til Overført-varer. (Tilbud, Ordre, Bestilling, +++). Dette gjør seg spesielt gjeldende når søket finner mange varer.

Varetelling

• Lagt til mulighet for å kopiere en varetelling
  • Det er å mulig å snu fortegnet samtidig
  • Satt leverandør tas nå i betraktning ved varesøk

• Lagt til mulighet for å ekskludere underlokasjoner ved generering av telleliste