Rapport-destinasjoner

Endret Thu, 04 Aug 2022 ved 10:35 AM

Rapport-destinasjoner er en oversikt over hvilke skrivere du har valgt som standard-skriver for utskriftene dine når du skriver ut noe via hurtigutskrift.

Under system-menyen til høyre kan du bytte “Utskriftsmodus”.

utskriftsmodus

Når man klikker dette valget veksler man mellom “Hurtigutskrift” og vanlig utskrift via Windows-grensesnittet (Eller Mac-grensesnittet om du bruker Mac etc.)

Når hurtigutskrift er aktivert vises skriversymbolet med et lite “Lyn” over:

hurtigutskrift

Når man skriver ut via “Hurtigutskrift” får man opp valg om hvilken skriver utskriften skal gå til og man kan samtidig hake av for “Standard”.

Hvis man haker av for standard spør ikke Quick3 den samme brukeren om den samme typen utskrift igjen, da sendes denne typen utskrifter alltid dit når denne brukeren er logget på.

Og det er hvor disse utskriftene går som kalles “Rapport destinasjoner”. "Rapport destinasjoner" finner man under "min ressurs" og deretter "rapporter".

Det er mulig å velge andre destinasjoner for de linjene som allerede ligger i denne oversikten.

(Linjene er der altså fordi du tidligere har satt en eller annen utskrift til “Standard”)

Man kan endre eksisterende linjer og man kan legge til linjer helt fra bunnen av.

I dette eksempelet bruker vi A4 kvitteringer og sender utskriften til Canon salg:

Neste kolonne “Printertjener”, trenger du ikke tenke på, den velger Quick3 for deg når du lagrer.

Den siste tingen å tenke på før man lagrer er om dette skal gjelde din bruker UANSETT hvilken PC, Mac, nettbrett etc. som du jobber fra, eller en bestemt “Arbeidsstasjon”.

I begge tilfeller gjelder dette oppsettet kun den brukeren som er logget på i Quick3, men hvis du spesifiserer Arbeidsstasjon gjerder det kun når du jobber akkurat på den enheten.

Typisk her er et kassepunkt eller en verksted-PC.

Arbeidsstasjoner setter man opp under “Klientinnstillinger”

Hvis du ikke definerer Arbeidsstasjon vil det gjelder uansett hvor du logger på fra.

Til slutt kan du velge antall kopier.

Settes denne til null kommer det ikke noe, typisk for bankkvittering som folk ofte ikke vil ha.

Eller man kan sette antall til f.eks. 2, typisk for hylleetiketter hvor en er på selve hylla og en på oversikten over hylla.

Man kan nå også velge om brukeren bes velge antall for hver gang det skrives ut: