Klientinnstillinger – Samtykke

Endret Tue, 10 Sep 2019 ved 03:00 PM

Under Klientinnstillinger – Samtykke finner du alle innstillingene som kan gjøres knyttet til samtykke.

1: Link til firmaets personvernerklæring (dersom dere har en slik)

2: Firmanavn, adresse og epost

3: Selskaper man har datautveksling med – her kan man legge til og ta bort selskaper. Denne listen må være oppdatert og man bør ha en dataavtale med alle de som står i denne listen.

4: Se under punkt 1

Alle disse vil framkomme på utskriften av Samtykke-skjemaet (se her for en beskrivelse av hvordan du printer dette)