Versjonslogg 3.1.8

Endret Thu, 06 Aug 2020 ved 10:30 AM

Generelt

• Lagt til Alt+C som hurtigtast for å opprette ny i alle søkedialoger som støtter dette.
  • Rettet feil som førte til at det ikke var mulig å redigere grid-celler som inneholdt prosent-tegn.

Artikkel

• Lagt til visning av artikkelens egen URL inne på artikkelen. Dette gjør det enklere dersom man ønsker å lenke til andre artikkler i artikkeltekster. Krever at "Quick3 Webshop adr" er utfylt under "Diverse" tabben i klientinnstillinger.

Budsjett

• Rettet en feil hvor endring av år på budsjetthodet ikke ble reflektert på budsjettlinjene ved lagring.

Dagsrapport

• Dagsrapport-vinduet har fått seg en liten overhaling med nye snarveier og forbedringer.

Faktura

• Forbedret logikken rundt hvorvidt systemet oppretter faktura eller kontantnota.

Importveiviser

• Mer robust uthenting av data for forhåndsvisning. Denne skal nå takle linjeskift osv.
  • Filnavn og filstørrelse vises nå ved opplasting.
  • Kolonneoppsett vil ikke lenger sorteres ved lagring.
  • Forbedrede feilmeldinger ved innlesing av CSV-filer.
  • Det er nå mulig å sette egen tekstkvalifikator ved innlesing av CSV. Det er også mulig å kjøre uten tekstkvalifikator.
  • Støtte for TAB som skilletegn. Dataformat "Skilletegn (Tab)".
  • Lagt til import av lager. Denne kan brukes til å importere lokasjoner og/eller beholdninger. Støtter bygging av lokasjonshierarki fra flat struktur ved hjelp av et angitt fast mønster.
  • Lagt til import av individer. Støtter opprettelse av noder i merke-/modellregisteret + parameter dersom disse ikke allerede fins.

Individ

• Status vises nå i eierhistorikken.

Innkjøp

• Lagt til mulighet for filtrering på bestillingstype i bestillings- og varemottaksøk.
  • Lagt til visning av pris i innkjøpsbehov

Integrasjoner

• Ferrari: Rettet en feil med lagring av gyldige tariffkoder.
  • Prishotell V2: Lagt til mulighet for å søke i leverandørens varegrupper/undergrupper og rabattkoder under "Eksterne prislister" oppsett inne på leverandør

Kalender

• Rettet feil som førte til at kalenderen ikke husket hvilken visning den ble åpnet i sist.

Kasse

• Rettet sjelden feil som kunne føre til duplikate betalinger når kunden betaler med kort.
  • Lagt til uttak fra kasse under visning av kassetransaksjoner

Kontoplan

• Lagt til validering av dimensjonsregler ved lagring av kontoer. Regelen "Alltid" kreven en dimensjonsverdi.

Kunde

• Lagt til fane med "Varehistorikk".

Lageroversikt

Ordre

• Rettet feil som forhindret kopiering av ordre som ble opprettet på bakgrunn av bekreftet tilbud.
  • Rettet feil som førte til at priser ble rekalkulert ved kopiering av ordre.
  • Rettet en feil hvor priser på individ ikke ble oppdatert dersom individ ble koblet til blokka etter at varen var lagt til, og man deretter byttet individ i koblingen. Prisene på individet ble bare oppdatert første gang ved kobling av individ dersom varen var lagt til før individ koblingen på blokka.

Prislister

• Konsolidert alle visninger av priser slik at dato fra og til feltene oppfører seg på samme måte i alle visninger. Dato fra og til kan settes med tidspunkt slik at prisen er fra/til gitte tidspunkter på angitt dato.

Regnskap

• Lagt til mulighet for å ignorere bokføring av varekost på linjer uten lagerstyring i kontogruppe oppsett.

Reskontro

• Rettet en feil som gjorde at forskuddsbetalinger på ordre ikke ble krysset med faktura dersom det var kjørt kasseoppgjør på betalingen før fakturaen ble ferdigstilt
  • Endret visning av reskontro bildet slik at ikke bokførte poster nå er flyttet over til egen tab. Dette gjør at griddet for reskontro poster nå har fått litt større plass.
  • Forbedret postering av agio slik at agio kandidater som allerede har fått generert agio korreksjon ikke dukker opp som kandidater

Varesøk

• Forbedret ytelse når "Kun varer på lager" er huket av.

Varemottak

• Rettet feil som førte til at linjer uten sum ikke ble med i lagerloggen.

Webshop

• Rettet feil knyttet til utregning av provisjon på betalingsmidler.
  • Rettet feil knyttet til avrunding av priser som kunne føre til større differanser ved fakturering.