Versjonslogg 3.1.7

Endret Thu, 07 May 2020 ved 02:46 PM

Generelt

• Lagt til mulighet for spesial filter i noen søk (flere vil komme etter hvert).  Spesialfilter må legges på plass av support, men kan bestilles som spesial-løsning per kunde. Foreløpig støttede søk:
    • Varesøk
    • Ordresøk
    • Kundesøk
    • Individsøk
    • Oppgavesøk
    • Dagboksøk
    • Tilbudssøk
    • Plukklistesøk
    • Fakturasøk
    • Artikkelsøk
    • Bestillingssøk
    • Varemottakssøk
    • Hovedboksøk
  • Flere søk har fått mulighet til å inkludere neste 500 dersom søkeresultatet overskrider 500 i antall.
  • Noen forbedringer rundt bildehåndtering i tekstbehandleren.
  • Rettet en feil med kopiering av vare

Digital signering

• Lagt til støtte for å sende dokumenter for tilbud, ordre og faktura til digital signering. Dette nås ved en ny knapp når dokumentet forhåndsvises.
  • Digital signering krever per i dag Webshop-modul og at Webshop-url er fylt ut i Klientinstillinger.

Faktura

• Rettet feil knyttet til fakturering av delplukket ordre på en kontantkunde som kunne føre til at det ble generert flere fakturaer.

Importveiviser

• 4 nye importtyper: Kunder, Leverandører, Kontoplan, og Varegrupper.
  • Multikolonneoppsett:
    • Trykk på plussknappen i “Fra kolonne” ruten for å hente data fra flere kolonner samtidig.
    • Angi evt skilletegn i ruten ved siden av.
    • Kolonnene vil slås sammen i rekkefølge.
  • Kolonnene vil slås sammen før transformasjoner kjøres.
  • “Fra Kolonnenr” vises nå både som tall og bokstaver. Dette vil gjøre det lettere å forstå hvilke kolonner det refereres til i Excel-ark.
  • Forbedret ytelse både ved åpning av import og kjøring av import
  • Det er nå mulig å overskrive enkelte kolonner ved oppdatering. Dette aktiveres pr kolonneoppsett.
  • Ny “Hvis (tekst) Er tall” logisk transformasjon som kan utføre transformasjoner basert på om noe er et tall eller ikke
  • Bedre feilmeldinger ved feilede transformasjoner
  • Linjeskift og skilletegn i tekst er nå støttet for både Excel og CSV, så lenge det er brukt “” rundt dataene det gjelder.
  • Ikke-lagrede kolonneoppsett har nå et litt annet utseende for å gjøre de lettere å skille på.
  • Nytt fritekst Notat-felt på Import-hodet.
  • Importrutinen tar nå hensyn til, og hopper over, tomme linjer, og linjer som består kun av skilletegn.
  • Vareimport
    • Diverse utvidelser og forbedringer av «rik vareimport» (webshop-relatert informasjon)
    • Vareimport kan nå gjøres med flere leverandører i en fil ved å legge inn leverandørnr. i kolonneoppsettet istedenfor å angi som parameter for hele importen. Leverandør-parameter kan fremdeles brukes, ved bruk av begge vil parameter alltid overstyre.
    • Det er nå mulig å angi hvor mange linjer du ønsker å importere fra filen i den nye importdialogen.

Kalender

• Lagt til mulighet for å skru av oppgavedetaljer ved mouseover i kalenderen. Når oppgavedetaljer ikke vises ved mouseover kan man istedet klikke på avtaler for å se oppgavedetaljer.

Kasseoppgjør

• Lagt inn sperre for å starte kasseoppgjør dersom det finnes betalinger på kassepunktet som ikke er bokført.

Oppgave

• Rettet feil hvor kunden ikke ble med når man opprettet Tilbud eller Ordre fra Oppgave-bildet.

Ordre

• Rettet en feil hvor kostpris ikke ble satt lik salgspris dersom dette var definert på varen når man redigerte pris inkludert mva.
  • Rettet feil som førte til at priser ble rekalkulert ved bytte av debitor uten at brukeren ble spurt.

Plukking

• Rettet feil som forhindret plukking ved splitting av ordrelinjer med dimensjoner.

Prisliste integrasjon (Ny)

• Ny og raskere løsning som også er mer fleksibel. Support vil løpende bistå kunder med å konvertere fra gammel til ny løsning. Noen hovedpunkter:
    • Alt oppsett for priser er nå flyttet slik at dette blir satt opp i Quick3 i stedet for i prishotellet.
    • Varer som er funnet i ekstern prishotellet, men som har manglende oppsett for å gi en gyldig pris vil nå merkes med rødt i varesøk.

Regnskap

• Lagt til nye kildetype for bokføringsregler, “Faktura kostpris (lageroverføring)”. Denne kan benyttes når man fakturerer intern lageroverføring. Se brukerveiledningen for nærmere forklaring.
  • Modulus10 og Modulus11 kontroll på KID i dagbok og remittering.

• Rettet en feil hvor bunter fikk feil år dersom flere regnskapsår fremover i tid var opprettet.

Tilbud

• Ny kontrakt-fane. Informasjonen blir kopiert over til ordre ved bekreftelse av tilbudet.
  • Rettet en feil hvor en "duplicate key” feilmelding dukket opp ved lagring av tilbud dersom blokk først ble fylt ut med individ, og man deretter la inn en vare som hadde inkludervarer.
  • Lagt til mulighet til å opprette ny kunde, på samme måte som i ordre.

Varer

• Rettet feil knyttet til sletting av skjemakoblinger.

Webshop

• Det er nå mulig å velge om webaktive varegrupper skal være synlige i webshoppen selv om de ikke har varer. Innstillingen finner du via Hovedmeny -> Webshop -> Innstilinger.
  • Det er nå mulig å sortere betalingsmidler via ny “Sortering”-kolonne i Betalingsmidler for Web.