Versjonslogg webshop 1.4 - Juni 2024

Endret Wed, 26 Jun ved 2:00 PM

Vare/varegruppe:

- Visning av varenummer på varer i vareutlisting vises nå over varenavn.

- Rettet feil med filtrering hvor resultat ikke matchet kriteriene.

- Rettet feil der innstillingen for om man skal vise/skjule varer fra undergruppe ikke fungerte.

- Innstillinger for antall kolonner i vareliste ekskluderer nå filteret som en egen kolonne. Antall kolonner gjelder nå kun selve varelisten. (Hvis man setter 3, vil visning på web være filter + 3 kolonner)

- Rettet feil hvor lagerstatus for antall på lager ble utregnet feil.

- Rettet feil hvor kort beskrivelse ikke endret seg når man klikket seg mellom varianter

- Rettet feil hvor tittel på varekoblinger på varekort i webshop var på engelsk.

Betaling/utsjekk:

- Diverse feilrettinger rundt manglende informasjon på webordre (kunde, frakt, betaling).

- (NY!) For webshopper med standard design har vi nå forbedret handlekurv og utsjekk-sidene med nytt utseende og feilrettinger.

- Rettet feil med betalingslenke hvor kunden kom til tom side ved åpning av lenke.

- Rettet feil hvor man ikke kunne fullføre betaling med betalingslenke.

Ordre/faktura:

- Rettet feil med visning av inkl./eks. MVA på ordrevisningen på web.

- (NY!) Lagt til mulighet for å laste ned ordre (pdf) i webshop fra ordrehistorikken i "min side".

PIM:

- Rettet feil der varianter ikke var koblet til malvare.

- Rettet feil hvor man ikke kunne fjerne PIM-leverandøren fra leverandørkortet.

- Rettet feil med visning av lagerstatus for PIM-varer med varianter.

Webshop innstillinger:

- (NY!) Lagt til innstilling for aktivering/deaktivering visning av standard årsintervall for verdivelger (visning i modellsøk).

Modellsøk:

- Rettet feil der varer som var markert "kun hvis på lager" var synlig i modellsøk, selv om de ikke var på lager.

- Rettet feil der innstillingen for manuell sortering av modeller ikke fungerte.

Design+:

- Lagt til pil i dropdown-liste for varianter for bedre visualisering av alternativer.

- Rettet feil hvor fokusvarer ikke ville vises på varegruppe

Annet:

- Rettet feil på små enheter hvor søkefeltet ikke var synlig dersom menyen var åpen

- Rettet feil med visning av komponenter på varekort i vareutlisting dersom flagget Q3W_NoPrice ble benyttet

- (NY!) Lagt til innstilling for om fraktmetode skal kreve org.nr. (B2B salg) i leveringsmåter.

- Implementert samtykkebehandling etter dagens krav (Google Consent Mode V2)

- Rettet feil der salgsdata ikke ble sporet (Google Analytics)