Versjonslogg webshop 1.3 - Februar 2024

Endret Thu, 01 Feb 2024 ved 09:53 AM

Betaling/utsjekk:

• Rettet feil hvor kunde fikk feilmelding om manglende postnummer, selv om dette allerede var lagt inn.
  • Rettet feil hvor kunder ikke fikk fullført utsjekk ved betaling med NetAxept.

Ordre/faktura:

• Rettet feil der ordrer betalt med Vipps ikke ville ta med seg leveringsmetode og kort-reservasjon på ordren, og selve ordren ble ikke bekreftet i Quick.

Design+:

• Rettet feil der tekst på banner fløt sammen med "klikk her" -knapp.
  • Lagt til mer informativ tekst ved varesøk dersom det er for få karakterer i søket.
  • Rettet feil der menyen ikke fungerte på små enheter.
  • Rettet feil hvor tekst for før-pris kom opp dobbelt på varekort.

PIM:

• Rettet feil der noen bilder fra PIM ikke ville vises på vare.